¨Volim se tući, ali samo u ringu¨

Mihael Jugović
(FOTO: BK Graciano)

02.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4572

Mihael Jugović, 17-godišnji boksač iz Komorice kod Pleternice i član požeškog Boksačkog kluba Graciano, nastupio je prošlog vikenda na dva međunarodna natjecanja van Hrvatske.

Sudjelovao je kao član hrvatske reprezentacije koja je prijateljski u četvrtak gostovala u Austriji. Samo dva dana kasnije Mihael je nastupio na turniru u susjednoj BiH kao član reprezentacije Slavonije, gdje je u jednom meču pobijedio, a u drugom izgubio.

- Malo je bilo naporno, sad sam umoran, ali mečeve mi nije bilo teško odraditi. Sretan sam jer sam prošao bez ozljeda. U boksu sam 5 godina, dosad se nijednom nisam teže ozlijedio - rekao nam je Mihael.


Ovaj mladi boksač svakodnevno putuje na treninge iz Komorice u Požegu, ali ništa mu nije teško kada radi ono što voli.


- Boks me privukao zbog vježbe, treninga. Jednom sam došao na trening vidjeti kako to izgleda i od tada treniram redovito. Volim se potući, ali nikada izvan ringa. Svjestan sam da su u ovom sportu moguće ozljede, ali o tome uopće ne razmišljam - dodaje Mihael koji se u životu planira profesionalno baviti boksom.

Njegov trener Željko Krpan ističe kako je dobro što Mihael stječe međunarodno iskustvo i tako si osigurava stalno mjesto u reprezentaciji, a BK Graciano je već imao dva člana reprezentacije - Knježevića i Prpića - koji su nastupili na Europskom prvenstvu prije tri godine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI