Penzići nezadovoljni suđenjem, napustili teren

Prva finalna utakmica Košarkaške lige Požega
(FOTO: Anđelko Banović)

02.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4108

Prva finalna utakmica Košarkaške lige Požega (KLiP) između ekipa Mleko i Penzići-Agronom sinoć je prekinuta u posljednjoj četvrtini, kada su Penzići, nezadovoljni suđenjem, napustili parket kod rezultata 52:36 za Mleko.

- S obzirom da je odigrano 80 posto utakmice, Povjerenstvo za natjecanje je odlučilo da se priznaje rezultat kao konačan i da se može igrati druga utakmica u finalnoj seriji, koja je na rasporedu sutra (četvrtak) u 20 sati - rekao nam je Dario Rich, povjerenik lige.




Ako i sutra pobijede, igračima Mleka bit će to treći uzastopni naslov prvaka Košarkaške lige Požega.


- Žao mi je što je utakmica tako završila jer smatram da nije bilo realnog razloga za to što se dogodilo. Suđenje je bilo takvo kakvo je, ali mislim da nitko nije imao namjeru nikoga oštetiti. Također, žao mi je što su protivnici oslabljeni zbog ozljede njihova playmakera pa nemaju realne šanse, finale nije ravnopravno - komentirao je Marko Leko, predstavnik ekipe Mleko.



- Nama je ozlijeđen playmaker Ivan Brekalo, ključni igrač i nije mogao nastupiti sinoć, a neće nastupiti ni u drugom susretu. Zato se bojim da nemamo velike šanse, ali dat ćemo sve od sebe i svejedno ćemo pokušati pobijediti - rekao nam je Nikola Belak, predstavnik Penzića.

Prije drugog finalnog susreta, u 19 sati, ekipe Katolička gimnazija i Plamen odigrat će utakmicu za 3. mjesto.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI