Otvorena prva hladnjača za voće i povrće u požeškoj županiji

Svečano otvorenje prve hladnjače u Požegi
(FOTO: PSzupanija.hr)

29.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 6413

"Do sada ova županija nije imala niti jednog prostora u kojemu bi proizvođači voća i povrća mogli smjestiti svoje proizvode koji ne podnose visoke temperature i koji ne mogu ići odmah na tržište", rekao je Zvonko Čorak, vlasnik pleterničke tvrtke Danijel d.o.o. koja je u Požegi otvorila prvu hladnjaču za voće i povrće u Požeško-slavonskoj županiji.

Hladnjaču je svečano otvorio župan Alojz Tomašević koji je tom prilikom čestitao pleterničkom poduzetniku na hrabrosti za ulaganjem u jedan novi projekt u vrijeme kada se kod nas često može čuti kako se ništa ne isplati raditi, objavljeno je na službenoj stranici PSŽ.

- Ovakav objekt potreban je našoj poljoprivredi jer moramo voditi bitku da obradimo svaku stopu naše plodne Slavonije - rekao je Tomašević.


Osim župana i njegovih zamjenika, svečanom otvorenju prisustvovali su i predstavnici gradova i općina s područja Požeštine, budući da će poljoprivrednici iz cijelog kraja, ali vjerojatno i šire, koristiti ovu hladnjaču.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI