¨Razmišljamo o snimanju dugometražne verzije Vinka¨

Ksenija Marinković i Hrvoje Podobnik
(FOTO: Gero/Facebook)

29.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4888

Požeški redatelj i glumac Hrvoje Podobnik - Gero predstavio je svoje filmove "Čik Boris protiv mučke đubradi 3" i "Vinko" zagrebačkoj publici na prvoj samostalnoj projekciji filmova u metropoli, održanoj u petak u kinu Tuškanac.

- Bilo je pedesetak gledatelja, a dvorana može primiti puno više. Iskreno, očekivao sam više ljudi, ali te je večeri bilo nekoliko događaja u gradu. Termin nije baš najbolji, ali nisam ga mogao birati s obzirom da mi je Grad Zagreb ponudio taj dan dvoranu za projekciju - rekao nam je Gero.

Bez obzira na slabiju posjećenost, publika je bila zadovoljna. Osim Požežana, došli su i Zagrepčani koji ga ne poznaju i bili su oduševljeni filmovima. Poznata glumica Ksenija Marinković, koja igra i u filmu "Vinko", sada je pogledala taj film po prvi put.


- Ksenija je zadovoljna filmom, rekla mi je da se još trebamo naći. Ona je zainteresirana da snimimo dugometražni film. O tome razmišljam, da produžimo "Vinka", bilo da snimimo još neke scene koje prije nismo bili u mogućnosti pa ih dodamo ili da čak snimimo kompletan novi film, od početka do kraja - dodaje Gero.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI