Uhvaćeni Brođani koji su provalili u tri trgovine u Požeštini

Vlasnik trgovine u Vidovcima sve je snimio nadzornom kamerom
(FOTO: Aleksandar Grlić)

27.06.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 5104

Samo sat vremena nakon što smo objavili tekst da još uvijek očekujemo odgovor na upit jesu li pronađeni počinitelji krađa u Frkljevcima, Vetovu i Vidovcima, počinjenih u noći s 21. na 22. svibnja, iz PU požeško-slavonske dobili smo odgovor da jesu.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad tri muške osobe starosti 35, 37 i 39 godina s područja Slavonskog Broda utvrđeno je da su tijekom noći 21. /22. svibnja, počinili tešku krađu provaljivanjem u prodavanicu mješovite robe u Frkljevcima, u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega su otuđili razne cigarete i prehrambene artikle, te u Vetovu, u Ulici Stjepana Radića, gdje su provalili u ugostiteljski objekt u vlasništvu 38-godišnjaka iz kojeg ništa nisu otuđili. Također je utvrđeno da su tijekom noći 21./22. svibnja  u Velikoj, u Ulici dr. Franje Tuđmana, pokušali provaliti u prodavaonicu mješovite robe u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege te u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića u ugostiteljski objekt i prodavanicu u vlasništvu 55-godišnjaka. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave - navodi se u priopćenju iz PU koje potpisuje policijska službenica za odnose s javnošću Nikolina Janković.

Što se pak tiče krađe koja se 6. lipnja dogodila u dvije prodavaonice u Požegi, za koje također postoji video snimka počinitelja, iz policije kažu da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI