Požeška realnost: Koncert uspio, organizatori u minusu

26.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 8359

"Zadovoljni smo Rock maratonom jer koncert je bio vrhunski, svi su izvođači bili odlični i publika je uživala u šest do sedam sati kvalitetne glazbe", rekao nam je Marijan Crnjac, predsjednik Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koja je zajedno s Udrugom mladih općine Kaptol (UMOK) organizirala Rock maraton na požeškim bazenima.

Podsjetimo, na prvom požeškom Rock maratonu u utorak su nastupili Alen Islamović, Brkovi, We Come One i Next Time. Galeriju fotografija pogledajte ovdje.

- Zahvalio bih se svima koji su nam pomogli, svim članovima naših udruga koji su puno radili da bismo jedan takav koncert organizirali. Niti jedan incident nismo imali, sve je prošlo u najboljem redu. Bilo je oko 1.000 ljudi u publici, mi smo se nadali većem broju, ali to je ipak požeška realnost. Na kraju, u minusu smo oko 2.000 kuna, ali to će nam pokriti Općina Kaptol i Grad Požega - dodaje Crnjac.


- Žao mi je što nismo imali nikakvu dobit jer bi ona u potpunosti išla žrtvama poplavljenih područja, ali troškovi su visoki i oni su nastali prije nego što smo donijeli odluku o humanitarnom koncertu - pojašnjava Marijan.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI