Suradnja Slavonije i Požege: ¨To je nešto što su svi željeli¨

Jozo Bešlić, Nino Abramović i Marinko Šarić
(FOTO: Mario Nakić)

26.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 10523

Predstavnici nogometnih klubova "Požega" i "Slavonija" potpisali su danas sporazum o suradnji kojim je definirana zajednička Škola nogometa Požega.

- To je nešto što su svi željeli, ali do danas nije realizirano. Bez obzira na sporazum, puno toga će i dalje ovisiti o ljudima. Svi koji su vezani za ovaj projekt moraju odraditi svoj dio kako bi suradnja bila uspješna. Moram spomenuti i radove na uređenju Sportsko-rekreacijskog centra, čime je Grad Požega stvorio temelj za ovaj sporazum između klubova - rekao je Nino Abramović, predsjednik Požeškog sportskog saveza.

Nadu u dobru suradnju za dobrobit mladih nogometnih nada u Požegi izrazili su Jozo Bešlić, predsjednik NK Požega i Marinko Šarić, predsjednik ŠNK Slavonija.


- Meni osobno ovaj sporazum i nije potreban. Čim sam bio izabran na ovu funkciju, prvi nam je korak bio prijateljska utakmica s Požegom. NK Požega je gradski klub i mi moramo surađivati. Sporazum će donijeti nešto bolje, ali on je produkt rada ljudi - rekao je Marinko Šarić.


Definirano je da će mlađe kategorije trenirati na igralištu Požege na SRC-u, a juniori na stadionu Slavonije. Također, definirano je i kako će klubovi zajednički, u dogovoru, imenovati trenere za različite uzraste. Kako nam je komentirao Jurica Bešlić, dopredsjednik Požege, ako bude dobro realiziran, ovo je "povijesni sporazum za požeški nogomet".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI