Kadeti osvojili naslov, seniori na jesen u 3. ŽNL

Kadeti Lipika
(FOTO: Mario Barać)

25.06.2014. | Mario Barać
Pregleda: 3658

Kadeti Nogometnog kluba "Lipik 1925" očekivano su osvojili naslov prvaka županijske lige Nogometnog središtva Bjelovarsko-bilogorske županije. Nakon 5:1 pobjede u Velikom Trojstvu protiv "Bilogorca", Lipičani su slavili i u uzvrati koji je odigran u Lipiku. Rezultat je bio 4:0, a golove su postigli Zlatko Osmanović, Darko Dietzman, Tin Podunavac i Stjepan Galović.

Igor Horvat, predsjednik kluba ističe kako je ovo najbolji rezultat mladih kategorija.

- Ekipa kategorije U-12 je osvojila 5. mjesto, dok su selekcije U-14 i juniori sezonu završile na 4. mjestu. Ove sezone nismo imali niti jednu selekciju koja je igrala u nekoj od liga Požeško-slavonske županije. Što se tiče mladih kategorija tako će biti i sljedeće sezone, ali će od jeseni seniori krenuti s natjecanjem u 3. županijskoj nogometnoj ligi naše županije. O tome smo dobili i odluku Hrvatskog nogometnog saveza - najavljuje Horvat.


Horvat kaže kako je u tijeku formiranje seniorske ekipe koju će trenirati Dinko Bešlić, a plan je da u ekipi većinom igraju nogometaši s područja Lipika, Pakraca i okolice.


- Plaćanja igrača sigurno neće biti. Nama je cilj 1. ŽNL i vjerujem da ćemo taj cilj uspjeti ostvariti kroz naredne dvije sezone - najavljuje Horvat.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI