Kadeti osvojili naslov, seniori na jesen u 3. ŽNL

Kadeti Lipika
(FOTO: Mario Barać)

25.06.2014. | Mario Barać
Pregleda: 3660

Kadeti Nogometnog kluba "Lipik 1925" očekivano su osvojili naslov prvaka županijske lige Nogometnog središtva Bjelovarsko-bilogorske županije. Nakon 5:1 pobjede u Velikom Trojstvu protiv "Bilogorca", Lipičani su slavili i u uzvrati koji je odigran u Lipiku. Rezultat je bio 4:0, a golove su postigli Zlatko Osmanović, Darko Dietzman, Tin Podunavac i Stjepan Galović.

Igor Horvat, predsjednik kluba ističe kako je ovo najbolji rezultat mladih kategorija.

- Ekipa kategorije U-12 je osvojila 5. mjesto, dok su selekcije U-14 i juniori sezonu završile na 4. mjestu. Ove sezone nismo imali niti jednu selekciju koja je igrala u nekoj od liga Požeško-slavonske županije. Što se tiče mladih kategorija tako će biti i sljedeće sezone, ali će od jeseni seniori krenuti s natjecanjem u 3. županijskoj nogometnoj ligi naše županije. O tome smo dobili i odluku Hrvatskog nogometnog saveza - najavljuje Horvat.


Horvat kaže kako je u tijeku formiranje seniorske ekipe koju će trenirati Dinko Bešlić, a plan je da u ekipi većinom igraju nogometaši s područja Lipika, Pakraca i okolice.


- Plaćanja igrača sigurno neće biti. Nama je cilj 1. ŽNL i vjerujem da ćemo taj cilj uspjeti ostvariti kroz naredne dvije sezone - najavljuje Horvat.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI