Jaroš drugi u Petrinji: ¨Još uvijek vučem posljedice one ozljede¨

Matej Jaroš
(FOTO: Iz priv. kol. M. Jaroša)

20.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 1700

Na jučerašnjoj prvenstvenoj utrci u motocrossu, požeški je predstavnik u najjačoj MX Open klasi, Matej Jaroš, osvojio drugo mjesto. Prvi je bio Marko Leljak, koji uvjerljivo vodi i u ukupnom poretku, a treći je aktualni prvak Hrvoje Karas, koji je u ukupnom poretku još uvijek drugi.

- Do kraja prvenstva Hrvatske ostale su još dvije utrke u rujnu. Mislim da Leljaka više ne mogu stići, ali potrudit ću se što bolje pripremiti do jeseni kako bih u obje utrke bio brži od Karasa i na kraju osvojio drugo mjesto - rekao nam je Jaroš koji je zadovoljan jučerašnjom utrkom i svojim rezultatom.

- S obzirom da još uvijek vučem posljedice ozljede iz travnja, zadovoljan sam. Vodio sam borbu s Leljakom, Karasa sam ostavio iza sebe i tako je bilo već u zadnje dvije utrke. Forma mi se polako vraća, ali još uvijek koristim 60 do 70 posto onoga što bih trebao za potpuni uspjeh, tako da mislim da ima prostora za poboljšanje rezultata do kraja sezone - dodaje Matej.


Među ostalim Požežanima, Filip Panđić je jučer osvojio uvjerljivo prvo mjesto u B ligi, klasi 250, dok je Mihael Pandžić u klasi B-Open bio četvrti. U juniorskoj MX50 klasi Antonio Blažeković je bio treći.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI