Barišić savladao Ivanića u dva seta i osvojio naslov

Finalisti Lipik Opena 2014. godine
(FOTO: Mario Barać)

16.06.2014. | Mario Barać
Pregleda: 2475

Goran Barišić pobjednik je drugog izdanja teniskog turnira Lipik Open nakon što je u jučerašnjem finalu za sat vremena igre savladao Zlatka Ivanića - Šljivu (40) rezultatom 6:2, 6:4.



Bio je to susret igrača koji se jako dobro poznaju i koji često igraju međusobno, a i jedan i drugi su nakon meča rekli kako uglavnom u tim susretima pobjeđuje Barišić.


- Dobar meč s dosta lijepih poena i nije bilo većih problema u mojoj igri. Najveći problem mi je bilo što sam meč, koji smo počeli u 14 sati, morao završiti do 15,30 jer sam morao na nogometnu utakmicu. Da nisam, predao bi mu meč - rekao je 31-godišnji Barišić, inače aktivan nogometaš pakračkog Hajduka. Da je njegovo osvajanje Lipika zasluženo potvrđuje podatak da je u poluzavršnici s glatkih 6:2, 6:1 savladao branitelja naslova Danijela Dinu Rosića.




Dan nakon meča Ivanić priznaje da ne može hodati. - Iscrpilo me polufinale dan ranije u kojem sam u tri seta dobio Marija Milašinovića. U takvom tjelesnom stanju nisam imao šanse protiv Barišića koji me kao igrača jako dobro poznaje i nisam ga ničime mogao iznenaditi. On je brz igrač koji stiže svaku lopticu, a ja nisam imao ni snage, ni koncentracije, ni strpljenja, a ni živaca za kvalitetnije udarce i bolju igru. On mi je i inače najnezgodniji protivnik i da bih ga dobio, mora se poklopiti puno toga. Izgleda sa sam predodređen da gubim od osvajača naslova jer sam lani u polufinalu poražen od kasnijeg pobjednika Rosića - priznaje Ivanić.



Na ovogodišnjem Lipik Openu, koji je organizirala Atletska udruga Lipik - Pakrac, nastupilo je 11 igrača iz Novske, Pakraca i Lipika.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI