Barišić savladao Ivanića u dva seta i osvojio naslov

Finalisti Lipik Opena 2014. godine
(FOTO: Mario Barać)

16.06.2014. | Mario Barać
Pregleda: 2478

Goran Barišić pobjednik je drugog izdanja teniskog turnira Lipik Open nakon što je u jučerašnjem finalu za sat vremena igre savladao Zlatka Ivanića - Šljivu (40) rezultatom 6:2, 6:4.



Bio je to susret igrača koji se jako dobro poznaju i koji često igraju međusobno, a i jedan i drugi su nakon meča rekli kako uglavnom u tim susretima pobjeđuje Barišić.


- Dobar meč s dosta lijepih poena i nije bilo većih problema u mojoj igri. Najveći problem mi je bilo što sam meč, koji smo počeli u 14 sati, morao završiti do 15,30 jer sam morao na nogometnu utakmicu. Da nisam, predao bi mu meč - rekao je 31-godišnji Barišić, inače aktivan nogometaš pakračkog Hajduka. Da je njegovo osvajanje Lipika zasluženo potvrđuje podatak da je u poluzavršnici s glatkih 6:2, 6:1 savladao branitelja naslova Danijela Dinu Rosića.




Dan nakon meča Ivanić priznaje da ne može hodati. - Iscrpilo me polufinale dan ranije u kojem sam u tri seta dobio Marija Milašinovića. U takvom tjelesnom stanju nisam imao šanse protiv Barišića koji me kao igrača jako dobro poznaje i nisam ga ničime mogao iznenaditi. On je brz igrač koji stiže svaku lopticu, a ja nisam imao ni snage, ni koncentracije, ni strpljenja, a ni živaca za kvalitetnije udarce i bolju igru. On mi je i inače najnezgodniji protivnik i da bih ga dobio, mora se poklopiti puno toga. Izgleda sa sam predodređen da gubim od osvajača naslova jer sam lani u polufinalu poražen od kasnijeg pobjednika Rosića - priznaje Ivanić.



Na ovogodišnjem Lipik Openu, koji je organizirala Atletska udruga Lipik - Pakrac, nastupilo je 11 igrača iz Novske, Pakraca i Lipika.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI