Ugostitelji će tijekom SP-a imati produženo radno vrijeme

09.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 7899

Radno vrijeme požeških ugostitelja, tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, bit će produženo u danima kada igra hrvatska reprezentacija. Tu nam je informaciju potvrdio gradonačelnik Vedran Neferović kojemu je Ceh ugostitelja grada Požege nedavno uputio dopis za produženjem radnog vremena. Kafići će danima kada igra Hrvatska raditi do 3 sata iza ponoći.

Željko Pojer, predsjednik Ceha ugostitelja Požege, kaže kako će ugostitelji biti zadovoljni ovakvom odlukom Grada, s obzirom na termin održavanja utakmica u Brazilu.

- Ugostiteljima u Požegi je inače dopušteno raditi do 1 sat, a ovo bi značilo da će ga Grad produljiti za dva sata. Tako bi nam maksimalno izašli u susret. Još nisam dobio odgovor na dopis koji sam uputio Gradu, ali ako je gradonačelnik rekao da će odgovor biti pozitivan, to je dobro. Slično je riješeno i u drugim gradovima - rekao nam je Pojer.


Na službenoj stranici Grada Pleternice stoji kako će ugostitelji s pleterničkog područja, koji to od Grada budu zatražili, imati pravo raditi do 2 sata.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI