Hajduk šesticom proslavio naslov: ¨Sve se znalo pa smo se opustili¨

Darko Kovačić, kapetan Hajduka s peharom
(FOTO: Mario Barać)

08.06.2014. | Mario Barać
Pregleda: 5973

Nogometaši pakračkog Hajduka očekivano su u posljednjem kolu 1. ŽNL slavili u Pakracu protiv Sulkovaca s uvjerljivih 6:1 u utakmici koja nije imala nikakvu rezutlatsku neizvjesnost jer su Pakračani davno prije osigurali naslov, dok su Sulkovci još u prošlom kolu izgubili i zadnju nadu, odnosno teoretsku mogućnost da ne ispadnu u niži rang natjecanja.

Gosti su bili solidni u prvom poluvremenu koje je završilo prednošću Hajduka 2:0, iako su nogometaši Sulkovaca kod rezultata 0:0 imali dvije dobre prilike. U nastavku su gosti tjelesno pali i Hajduk je zasluženo slavio. Po dva gola su u ovoj utakmici postigli Valentino Jirasek i Filip Matijašević, a u strijelce su se još upisala dva Gorana, Barišić i Andričić.




Još uvijek žale za kupom


Po završetku utakmice kapetanu Hajduka Darku Kovačiću je pehar za prvaka uručio Drago Lucić, predsjednik Županijskog nogometnog saveza PSŽ.

Trener Hajduka Slavko Vuić je na kraju utakmice bio zadovoljan, ali i kritičan. - U prvom poluvremenu smo bili koma i teško je igrati ovakve utakmice kada se već sve zna, već četiri kola je tako pa je došlo do malog opuštanja. Sezona je uspješna, ali još uvijek žalim za kupom jer smo planirali da ćemo igrati u finalu. Taj dan smo bili hendikepirani zbog bolesti igrača, neki su radili, otišli smo takvi kod Slavonije i prošli smo kako smo prošli - rekao je Vuić.



Vuić: Ako ne prijeđemo u viši rang, ja odlazim iz nogometa!

Hajdukovcima sezona praktički još nije završena jer u nedjelju u Novskoj igraju još jednu revijalnu utakmicu.

Na pitanje o odlasku u 4. HNL, Vuić odgovara: - To nije u opisu mog radnog mjesta. Ja kao trener računam da idemo, gradonačelnik mi je i danas rekao da idemo. Želim reći da, ako slučajno ne budemo išli u viši rang, odlazim iz nogometa.

Rezultate ostalih utakmica posljednjeg kola 1. ŽNL, izjave i tablicu pogledajte ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI