Boćari Nade osvojili dva zlata u tjedan dana

BK Nada u Poljskoj
(FOTO: BK Nada)

03.06.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 1908

Boćarski klub osoba s invaliditetom "Nada" Požega sudjelovao je s tri igrača na Državnom juniorskom prvenstvu mladih RH održanom prije tjedan dana u Zagrebu. Prema priopćenju iz kluba, koje potpisuje Ivan Begić, jedan od požeških natjecatelja osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju, a druga su dvojica bili četvrti i peti. U priopćenju se ne navode imena natjecatelja, pa tako ni osvajača zlatne medalje, a tu informaciju nismo mogli dobiti ni nakon upita.

- Mi u klubu smo svi podjednaki i svaka medalja ide na ponos kluba, a Vama ako ne odgovara priopćenje, nemojte ga niti objaviti - odgovorio je Begić.

BK Nada je prošlog vikenda bio na još jednom natjecanju, ovoga puta u Poljskoj, gdje su sudjelovali s dva igrača. Jedan od njih je opet osvojio zlato, ali opet nismo mogli saznati tko. Drugi natjecatelj je bio četvrti, a ekipno je BK Nada osvojio peto mjesto.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI