Prikupile preko 50 paketa za žene s poplavljenih područja

Akcija Žena ženi u Požegi
(FOTO: GKPŽ/Facebook)

30.05.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2917

Akciji "Žena ženi" koja se iz susjedne BiH u Hrvatskoj proširila poput plamena putem istoimene Facebook grupe pridružile su se žene Požeštine. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega prikupljen je 51 paket koji je otpremljen u Gradsku knjižnicu Vukovar. Inicijativa za hrvatsku akciju nastala na inicijativu dvije nastavnice iz Vukovara i Osijeka pozvala je žene da naprave paketiće sa ženskim potrepštinama poput uložaka, gelova za tuširanje, fenova, kozmetike i slično i daruju ih ženama u poplavljenim područjima. Svaki paket sadrži personaliziranu poruku, a mnogi su i lijepo ukrašeni.

- Dvije žene preko Facebooka su nas zamolile da budemo sabirno mjesto jer su i druge knjižnice mjesta gdje se skupljaju paketi. To je to, samo smo odložile kutije i poslale ih dalje poštom koja je pošiljke oslobodila plaćanja poštarine - rekla nam je Aleksandra Pavlović, ravnateljica Gradske knjižnice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI