Sulkovci savladali Kutjevo, Hajduk pred kraj slomio Papuk

NK Croatia Mihaljevci - NK Papuk Velika
(FOTO: Anđelko Banović)

25.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4735

Situacija se na dnu ljestvice 1. županijske nogometne lige ipak zakomplicirala dva kola prije kraja prvenstva. Danas su Sulkovci pobijedili goste iz Kutjeva s 3:0 i time, barem teoretski, ostali u igri za ostanak.

Sulkovci - Kutjevo 3:0

- U posljednja dva kola prvo gostujemo u Mihaljevcima, a zatim igramo protiv prvaka iz Pakraca. Čestitam našim dečkima na odličnoj igri i borbenosti koju su danas pokazali i samo možemo žaliti što nisu tako odigrali barem 5 utakmica u ovom prvenstvu, tada ostanak u ligi uopće ne bi bio upitan. Čestitam i gostima jer su dobra momčad i želim im sreću - rekao je Franjo Stanišić, trener Sulkovaca.


Sulkovci su pobijedili prvenstveno zahvaljujući Kreši Šutiću, koji je postigao dva gola, a jedan je gol dao Stipe Majetić.


Dinamo - Croatia 0:3

Croatia iz Mihaljevaca danas je uvjerljivo u gostima svladala Dinamo iz Vidovaca. Trener domaće momčadi nije imao nikakvih prigovora na rezultat.

- Zaslužena, rutinska pobjeda Croatije. Moji su se igrači opustili, ali s obzirom da nam je teren bio poplavljen i da nisu mogli puno trenirati, dobro su i igrali. U zadnja dva kola dat ću priliku juniorima da uprava vidi s kime može računati u sljedećoj sezoni - rekao nam je Krešo Poleti, trener Dinama.

Papuk - Hajduk 1:3

Pakrački Hajduk, koji već ima osiguran naslov prvaka, nije popustio u Velikoj. Međutim, rezultat je bio izjednačen 1:1 do 90. minute.

- Moji su igrači stvarno dali sve od sebe da uzmu barem bod prvaku i skoro su uspjeli u tome, ali pred kraj utakmice im je popustila koncentracija te su primili dva gola. Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi i osvojenom naslovu - rekao je Draženko Kljajić, trener Papuka iz Velike.

Sloga - Kaptol 3:3

U Trenkovu je domaća Sloga podijelila bodove s Kaptolom. Za goste je dvostruki strijelac bio Denis Iličić, a jedan gol postigao je Valentin Pranjić, dok je kod domaćina sva tri gola dao Davor Kaurić.

- 80 minuta bili smo bolji, imali smo više prilika, ali smo se strašno ispromašivali. Dobili smo golove nakon naših pogrešaka i na kraju smo spašavali i taj bod. Zato ipak možemo biti zadovoljni ovakvim rezultatom na kraju - rekao je Bernard Raguž, trener Sloge.

- Utakmica je bila puna preokreta i na kraju mislim da je neriješeno objektivan rezultat - rekao je Zdenko Mazanik, trener Kaptola.

Sloga je i u zaostaloj utakmici 18 kola, koja je zbog poplavljenog igrališta bila odgođena, odigrala neriješeno s Croatijom iz Mihaljevaca. Rezultat je bio 2:2.

Tablica 1. ŽNL

1. HAJDUK (Pakrac).................54 (74:21)
2. BSK BUK.........................42 (57:22)
3. PAPUK (Velika)..................33 (58:33)
4. KAPTOL..........................30 (36:40)
5. CROATIA (Mihaljevci)............27 (37:36)
6. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)........27 (30:40)
7. MLADOST (Pavlovci)..............26 (30:49)
8. POŽEGA..........................25 (44:42)
9. DINAMO (Vidovci)................22 (30:37)
10. SLOGA (Trenkovo)...............21 (30:46)
11. KUTJEVO........................17 (26:60)
12. SULKOVCI.......................14 (23:51)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI