Sav prihod od Rock maratona ići će za žrtve poplava

Alen Novak i Marijan Crnjac
(FOTO: Aleksandar Grlić)

24.05.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7093

Udruga mladih općine Kaptol (UMOK) i Požeška udruga mladih aktivista (PUMA) još jednom su pokazali veliko srce. Sva zarada njihovog zajedničkog projekta, Rock maratona 24. lipnja na požeškim bazenima, ići će za žrtve poplava. Dijela honorara su se odrekli i Brkovi, We Come One, Next Time i Alen Islamović. Organizatori ističu da je potrebno prodati barem 2 tisuće ulaznica kako bi se koncert isplatio te kako im ovo nije zadnja suradnja.

- Ponukani ovim što se dogodilo proteklih dana, odlučili smo sav prihod ostvaren na koncertu donirati stradalima u poplavama u Slavoniji. Pozivamo sve ljude dobrog srca da se odazovu i pomognu. Već sm odradili 70 posto koncerta, ponovno smo kontaktirali i sponzore. Izvođači su se rado odrekli jednog dijela honorara. Svima koji su nam pomogli organizacijski i financijski, a ima ih dosta, puno hvala - rekao je Alen Novak, predsjednik UMOK-a.

- Da budemo na pozitivnoj nuli, moramo imati barem dvije tisuće posjetitelja. Sve iznad i zarada od prodaje pića i hrane ide u humanitarne svrhe. Tko ne može prisustvovati, a htio bi pomoći, može jednostavno kupiti ulaznice koje će koštati 20 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 30 kuna. U nedavnim akcijama smo skupili oko 9.000 kuna pri čemu nam je pomogao Ritam band nastupom u pješačkoj zoni. Novac ćemo iskoristiti za kupnju kućanskih aparata najugroženijim obiteljima na području Gradca i Ivanindvora u Pleternici. Zarada od Rock maratona će biti potrošena na sličan način ovisno koliko prikupimo - rekao nam je Marijan Crnjac, predsjednik Udruge PUMA.


- U međuvremenu imamo i nekoliko manjih projekata, poput Biciklijade, na kojoj ćemo organizirano krenuti iz Kaptola prema Požegi. Zajedno smo organizirali i prikupljanje pomoći koju smo odvezli za Crveni križ. Bitno je da se naša mladež zajedno okupi i da se družimo - dodaje Novak.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI