Promo: U Pakracu je Koma!

Gramofon Koma
(FOTO: Mario Barać)

23.05.2014. | Mario Barać
Pregleda: 4861

Naredna tri dana u Pakracu bit će Koma... i to u doslovnom smislu. Naime, u sklopu Multipaka - najveće regionalne multimedijalne izložbe audio i video opreme koja danas u podne počinje u Pakracu, u slušaonici Robertoshopa, na Trgu bana Jelačića će biti izložen jedinstveni gramofon imena Koma!

Sead Lejlić, ekskluzivni zastupnik za europsko tržište naglašava kako je ovaj japanski gramofon vrh u svijetu gramofona. - Svakog će privući vrhunski dizajn ovog gramofona, a osim vizualne privlačnosti, ni zvuk nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Specifičnost gramofona Koma, što na japanskom jeziku znači zvrk, je funkcioniranje na principu dva kontra rotirajuća utega, a dva rotirajuća tanjura koja su u magnetskom polju su savršeno stabilizirana po vertikalnoj osi - pojašnjava Sead.




Osim što će posjetitelji Multipaka danas, sutra i u nedjelju moći vidjeti i čuti kako zvuči Koma, gramofon kojeg u Europi ima svega 30-ak komada, u Pakracu će biti održana i svjetska premijera pripadajućeg pojačala i predpojačala. Vrijednost ovog gramofona je veća od 15 tisuća eura, plus PDV, jer 12 tisuća eura košta sam gramofon, 2 tisuće eura koštaju ručice i 1.700 eura zvučnica gramofona.


Na ovogodišnjem Multipaku posjetitelji će na raspolaganju imati 36 slušaonica u već spomenutom Robertoshopu te u Hotelu Pakrac i u Muzeju, a ove godine izlaže 45 izlagača iz Engleske, Švedske, Njemačke, Slovačke, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI