Vrtićarci sa Sajmišta uvjerljivo najbolji u ukupnom poretku

22.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 7927

Mališani iz požeškog dječjeg vrtića "Cvjetna livada" ukupni su pobjednici ovogodišnje Olimpijade dječjih vrtića Požeško-slavonske županije održane danas na stadionu "Slavonije" u Požegi.

U Olimpijadi je sudjelovalo 10 dječjih vrtića iz Požege, Velike, Lipika, Kutjeva, Pakraca i Pleternice. Djeca sa Sajmišta odnijela su uvjerljivu pobjedu osvojivši 106 bodova, odnosno 20 bodova više od drugoplasiranog Dječjeg vrtića Velika. Treće mjesto zauzeo je Dječji vrtić "Kockica" iz Lipika s 3 boda manje.

U pojedinačnim natjecanjima, prvo mjesto u disciplini trčanje na 50 metara među djevojčicama je osvojila Marija Rončević iz Velike, dok je među dječacima najbolji bio Pakračanin Teo Bubnjić. U skoku u dalj pobijedili su Požežanin Luka Romić (DV Pod gradom) i njegova sugrađanka Marta Ereiz iz Cvjetne livade. U bacanju loptice u dalj najbolji su bili David Motonović (Cvjetna livada, Požega) i Ema Milevoj (Sv. Leopold Mandić, Požega).


U trčanju štafete (4 x 25 m) pobijedili su dječaci iz Kutjeva i djevojčice iz Cvjetne livade. U nogometu su, pak, među dječacima pobijedili Lipičani, a među djevojčicama Veličanke.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI