Vrtićarci sa Sajmišta uvjerljivo najbolji u ukupnom poretku

22.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 7989

Mališani iz požeškog dječjeg vrtića "Cvjetna livada" ukupni su pobjednici ovogodišnje Olimpijade dječjih vrtića Požeško-slavonske županije održane danas na stadionu "Slavonije" u Požegi.

U Olimpijadi je sudjelovalo 10 dječjih vrtića iz Požege, Velike, Lipika, Kutjeva, Pakraca i Pleternice. Djeca sa Sajmišta odnijela su uvjerljivu pobjedu osvojivši 106 bodova, odnosno 20 bodova više od drugoplasiranog Dječjeg vrtića Velika. Treće mjesto zauzeo je Dječji vrtić "Kockica" iz Lipika s 3 boda manje.

U pojedinačnim natjecanjima, prvo mjesto u disciplini trčanje na 50 metara među djevojčicama je osvojila Marija Rončević iz Velike, dok je među dječacima najbolji bio Pakračanin Teo Bubnjić. U skoku u dalj pobijedili su Požežanin Luka Romić (DV Pod gradom) i njegova sugrađanka Marta Ereiz iz Cvjetne livade. U bacanju loptice u dalj najbolji su bili David Motonović (Cvjetna livada, Požega) i Ema Milevoj (Sv. Leopold Mandić, Požega).


U trčanju štafete (4 x 25 m) pobijedili su dječaci iz Kutjeva i djevojčice iz Cvjetne livade. U nogometu su, pak, među dječacima pobijedili Lipičani, a među djevojčicama Veličanke.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI