Nema javnih radova; grad uređivali radnici gradske uprave i tvrtki

Pakrac su uređivali djelatnici gradske uprave
(FOTO: Mario Barać)

21.05.2014. | Mario Barać
Pregleda: 3571

Oko 50 radnika pakračke gradske uprave, tvrtki kojima je Grad osnivač i predstavnika nekoliko udruga sudjelovalo je na današnjoj radnoj akciji uređenja zelenih površina i cvjetnih otoka u  Pakracu. Osim pripreme zelenih otoka za sadnju ljetnica, zbog dobrog odaziva radilo se i u Veneciji te u naselju Jug.



- U nedostatku javnih radova, a kako bi ipak što kvalitetnije uredili sredinu u kojoj živimo, odlučili smo se da dva radna dana odradimo na uređenju površina jer četiri radnika Vlastitog komunalnog pogona to ne mogu fizički stići odraditi. Želimo potaknuti i ostale udruge kao i predstavnike četiri mjesna odbora na području Grada da u budućnosti preuzmu brigu svaki o jednom gradskom otoku, slično kako to rade članice Udruge hrvatska žena na trgu u Prekopakri ili članice Udruge katoličkih medicinskih sestara i tehničara koje uređuju Tri križa. Ovo je prva radna akcija, a sljedeća će biti za tjedan dana, ako dozvole vremenske prilike - poručio je gradonačelnik Davor Huška.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI