Na pješačkom prijelazu automobilom udario devetogodišnjakinju

Pješački prijelaz na kojem je ozlijeđena devetogodišnjakinja
(FOTO: Lidija Galić)

14.05.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 6332

Devetogodišnja djevojčica jučer je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se, oko 12,30 sati, dogodila ispred zgrade Biskupije na Trgu sv. Trojstva, doznajemo iz izvješća PU požeško-slavonske.

Prelazila je cestu na obilježenom pješačkom prijelazu i na nju je naletio 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke Citroen, požeških registarskih oznaka.

Neslužbeno doznajemo da je vozač sam odmah pozvao policiju te djevojčicu odvezao na Hitnu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Protiv vozača slijedi prekršajna prijava.


Ovo je već drugi slučaj stradavanja djece na pješačkim prijelazima u blizini škole. Prvi se dogodio prije 10-ak dana ispred Kanižlićeve škole kad je u nesreći ozlijeđen dječak. Obje su se nesreće dogodile gotovo u isto doba dana, oko 12,30 sati.


Noćas, oko 1,05 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, policijski su službenici prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke Seat, požeških registarskih oznaka, zaustavili 18-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajna prijava.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI