PUMA useljava u novi prostor za sastanke i druženja mladih

PUMA useljava u novi prostor
(FOTO: Mario Nakić)

13.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 7250

Požeška udruga mladih aktivista (PUMA) dobila je od Grada Požege na korištenje prostorije u centru Požege, u Ulici Antuna Kanižlića, na period od pet godina. Zatekli smo danas predsjednika udruge Marijana Crnjca kako skupa sa članovima uređuje prostorije u koje će ubrzo useliti.

- Prostor sadrži 20 četvornih metara. Uvijek može biti bolje, ali mi smo zadovoljni jer je atraktivna lokacija i svatko će nas moći naći, svima je dostupna. Unutra stane 15 do 20 ljudi, što znači da ćemo komotno održavati sastanke. Planiramo se ovdje nalaziti jednom do dvaput tjedno, a po potrebi i češće, kako bismo dogovarali nove projekte. Imamo u planu nabaviti televizor te organizirati instrukcije za maturante. Trenutačno nismo u mogućnosti otvoriti ured, ali ako u budućnosti uspijemo povećati članstvo i aktivnosti udruge, plan nam je nekoga zaposliti tko će svakodnevno moći ovdje primati građane - rekao nam je Marijan.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI