Osječanin Tomislav Nemet pobijedio u Velikoj, Požežani zadovoljni

12.05.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 12195

Ukupni pobjednik 12. MTB maratona Papuk je Tomislav Nemet (BK Osijek 2010) koji je za 2 sata i 19 minuta prešao 50 kilometara brdske staze. Vozilo se od HEP-ovog nastavno obrazovnog centra kroz Park prirode Papuk do livada u Velikoj. U minutu ga je slijedio Marko Batori (BBK Požega) koji je osvojio drugo mjesto. Treće mjesto je osvojio Saša Jeftinić (Titan). Utrku su organizirali BBK Požega i Park Prirode Papuk.

- Zadovoljni smo što nije bilo intervencija hitne pomoći. Generalno uvijek ima opasnosti pošto je to malo ekstremnije da se netko skrši i polomi. GSS je bio tamo i sve je prošlo u redu. Bilo je 52 sudionika. Zadovoljni smo i rezultatima. Nas iz kluba četvero je bilo na postolju - kazao nam je u ime organizatora Goran Pavić, biciklist BBK Požega.

Dobro se plasirao i Filip Štimac (BBK Požega) koji je osvojio prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji i odlično peto u ukupnom poretku. U kategoriji Veteran A najbolji domaći predstavnik bio je Josip Jurić (Luks R.T.) s drugim mjestom, a isti plasman u Veteran B kategoriji ostvario je Goran Pavić (BBK Požega). Dorian Verhas (BBK Požega) bio je pak treći u kadetskoj kategoriji (27 km).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI