Bisernica snimila spot, uskoro premijera (foto)

TS Bisernica - snimanje spota
(FOTO: TS Bisernica)

10.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 15596

Tamburaški sastav "Bisernica" iz Požege završio je snimanje novog spota. Nakon singlova "Evo mene prijatelji" i "Rođendan", novi video je snimljen za pjesmu "Za sve prevarene" koja će biti predstavljena na ovogodišnjem Aurea festu u rujnu.



Autori pjesme su Berny, Alen Mozer, Krunoslav Dražić i Zvjezdan Marjanović, a u snimanje spota su uključeni glumci Tamara Rajić, Saša Šter, Kristina Martin i Josip Jurišić. Redateljica spota je Alena Murar, studentica montaže na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Snimatelji su Vladimir Mandić i Matej Pilaš, a za šminku glumaca se pobrinula Ana Švajda.





O samom spotu, koji je snimljen u Zlatnom lugu u Donjim Emovcima i bit će premijerno prikazan na 034portalu kroz dva tjedna, dečki iz Bisernice nisu htjeli puno otkrivati.



- Mnogo je truda i vremena uloženo u stvaranje i snimanje spota te je ovaj put u sami projekt uključeno i četvero glumaca. Nadamo se da će se spot svidjeti gledateljima jer ga upravo za njih i pripremamo - rekao je Tomislav Štefanek iz TS Bisernica.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI