Bubamara u borbi za sto tisuća kuna

MNK Bubamara - pobjednici Ožujsko kupa u borbi za sto tisuća kuna
(FOTO: PŠŠ)

13.06.2011. | B.M.
Pregleda: 4927

Pobjednik malonogometnog turnira Ožujsko kup je Malonogometni klub Bubamara Ožujsko koji je u finalu bio bolji od MNK Žir iz Češljakovaca rezultatom 3:0. U utakmici za 3. mjesto MNK Zeleno zlato iz Pleternice pobijedio je MNK Zlatnu dolinu rezultatom 4:0.

Turniri pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza održavaju se u 32 hrvatska grada, a na našem turniru, održanom proteklog vikenda na Sportsko-rekreativnom centru u Požegi, nastupilo je 26 ekipa koje su kup sustavom odigrali 28 utakmica. Pobjednici 32 turnira natjecat će se u Rijeci 03.09.2011. na završnom turniru za nagradu od sto tisuća kuna.

Bubamara Ožujsko je pod imenom Rekreativo osvojila i prošlogodišnji Ožujsko kup u Požegi a na završnici u Osijeku su bili treći u konkurenciji 16 ekipa.


- Turnir je bio zanimljiv, pa i naporan. Bili smo najbolja ekipa, ipak smo branitelji naslova od prošle godine. Što se tiče nastupa u Rijeci, pokušat ćemo se pripremiti što bolje, nagrada je i više nego primamljiva, konkurencija će biti jaka, no lopta je okrugla, rekao je za 034portal Josip Neruda, igrač MNK Bubamara Ožujsko.


Za Bubamaru su prvo mjesto osvojili Matej Mitrović, Nikola Miholić, Miroslav Lujić, Mario Pamer, Josip Pajić, Josip Neruda, Antoni Širić, Jan Neruda, Jurica Bešlić i vratar Hrvoje Rukelj. Voditelj ekipe bio je Mario Čuljak. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI