Ivona Takač izabrana za predsjednicu požeškog HSLS-a

Ivona Takač
(FOTO: HSLS Požega)

06.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 17691

Nakon relativno slabog izbornog rezultata na proteklim izborima, a prije izbora koji slijede, mlado vodstvo požeškog HSLS-a je na skupštini stalo pred članove stranke kako bi vidjelo imaju li i dalje njihovo povjerenje. Za predsjednicu je izabrana Ivona Takač koja je ujedno tajnica Mladih hrvatskih liberala na nacionalnoj razini.

-  Želim pozvati sve mlade da nam se pridruže u našoj želji da sami mladi preuzmu najodgovornije funkcije u politici. Oni koji pričaju o prošlosti ne mogu nas pokrenuti naprijed. Samo novi mladi ljudi, okrenuti budućnosti, koji nisu bili ni na kakvim funkcijama, mogu Hrvatsku izvući iz krize, a nikako ne oni koji su nas u krizu i doveli - izjavila je Ivona Takač, koja bi uskoro trebala magistrirati fitomedicinu.

Potpredsjednice su i dalje Snježana Mršić i Izabela Suton, a novi je potpredsjednik Dalibor Gvozdanović.


Održana je i skupština požeškog MHL-a. Budući da su dosadašnji članovi preuzeli vođenje požeškog ogranka stranke, u MHL su se uključili novi, a za predsjednicu je izabrana Daria Gvozdanović, javljaju iz požeškog HSLS-a.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI