Kune osvojile 11 medalja na turniru u Prekopakri

Streličarski turnir Bljesak u Prekopakri
(FOTO: Mario Barać)

05.05.2014. | Mario Barać
Pregleda: 3875

Natjecatelji Streličarskog kluba "Kuna" iz Pakraca osvojili su čak 11 medalja na tradicionalnom streličarskom turniru "Bljesak" održanom na Sportsko-rekreacijskom centru Matkovac u Prekopakri.



Na turniru je nastupilo 54 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije kojima nije smetala ni jaka kiša ni prohladno vrijeme u borbi za medalje. Kod kadetkinja, stil standardni luk, prvo mjesto i zlatnu medalju je osvojila Marija Marošević, a u kadetskoj konkurenciji, stil tradicionalni luk, najuspješniji je bio joj jedan streličar "Kune" Antonio Šubert. U Prekopakri su prva mjesta za "Kunu" osvojili još Antonio Plaščar - dječaci do 12 godina, goli luk, Sofija Stokić - kadetkinje, goli luk, Antonio Banović - kadeti goli luk i Ankica Vinter - seniorke, goli luk. Kune su dominirale i u konkurenciji seniora - goli luk gdje je Josip Šebić osvojio 1., a zoran Petrović 3. mjesto. Medalje su još osvojili i Mirela Miletić - seniorke, tradicionalni luk koja je osvojila 2. mjesto, dok je u kategoriji dječaci do 12. godina 2. mjesto osvojio Antonio Sabo, a treći je bio Karlo Draksler. U najbrojnijoj seniorskoj kategoriji složeni luk jedini predstavnik Kuna je bio Danijel Marošević koji je osvojio 5. mjesto.





- Iako nam vrijeme nije bilo naklonjeno, ozračje je bilo više nego odlično, a posebno smo bili zadovoljni postignutim rezultatima. Pohvale zaslužuju Mirela Miletić, Sofija Stokić, Ivan Karlo Draksler i Antonio Sabo, naši natjecatelji koji su nastupili po prvi put i ostvarili odlične rezultate - rekao je Josip Šebić u ime organizatora i domaćina turnira SK "Kuna".



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI