Bučani svladali Kaptol: ¨Pobijedila je sretnija i malo spretnija momčad¨

04.05.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4628

Dvije od tri najavljene današnje utakmice 18. kola 1. ŽNL ipak su odigrane usprkos terenima natopljenim vodom nakon obilnih padalina. BSK Buk i Kaptol odigrali su zanimljivu utakmicu punu preokreta, u kojoj su gosti iz Kaptola poveli, da bi na kraju domaćini ipak slavili rezultatom 3:2.

BSK Buk - Kaptol 3:2

Golove na strani domaćina postigli su Valentino Podobnik (dvostruki strijelac) i Tomislav Tvrdy, a na strani gostiju Branko Sadilek i Valentin Pranjić.


- Na izuzetno teškom terenu, praktički na rubu regularnosti, odigrana je prava prvenstvena utakmica. Na kraju je pobijedila sretnija i nešto spretnija ekipa - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik momčadi iz Buka.


- Hvala domaćinu na fer igri, našim navijačima koji su nas bodrili. Bila je to lijepa utakmica u kojoj smo se i mi dobro pokazali jer dva gola u Buku, to mislim da dugo nikome nije uspjelo poći za rukom. Čestitam domaćinu na pobjedi, a suđenje ne komentiram - rekao je Krunoslav Pranjić, trener Kaptola.

Dinamo - Mladost 2:2

U Vidovcima su domaći Dinamo i gostujuća Mladost iz Pavlovaca odigrali neriješeno 2:2. Dinamo je poveo već u prvih 15-minuta s 2:0 golovima Stjepana Adžića i Dominika Pernara, da bi gosti do kraja prvog poluvremena smanjili na 2:1 pogotkom Dalibora Banovića i pred kraj utakmice izjednačili preko Domagoja Ajmana.

- U samom smo početku ostvarili prednost od 2:0 i nakon toga smo pali s igrom. Igrači su se previše opustili. Nama je trebao bod da bismo osigurali ostanak u ligi i mislim da smo sada to i osigurali. Čestitao bih gostima jer su bili bolji u drugom dijelu utakmice. Poručujem samo gospodi iz Hrvatskih voda, što su nas nazvali neozbiljnima, kako mi ne trebamo njihovu dozvolu da odigramo utakmicu. Teren je bio čist, utakmica je odigrana - rekao je Krešo Poleti, trener Dinama.

- Teren je bio odličan, uvjeti odlični, glavni sudac također. Realan je neriješen rezultat iako mislim da smo mi bili bliži osvajanju 3 boda jer smo imali više prilika - rekao je Dražen Marjanović, trener Mladosti.

Utakmica između Sloge iz Trenkova i Croatije iz Mihaljevaca nije odigrana zbog poplavljenog igrališta u Trenkovu. Sinoć su u Kuzmici nogometaši Hajduka iz Pakraca slavili uvjerljivu pobjedu protiv domaćeg Tim osvježenja rezultatom 0:5.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI