Vozio pijan, udario u putokaz i zid pa pobjegao

Policija - ilustrativna fotografija
(FOTO: Ilustracija)

03.05.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 3115

U Prekopakri, na raskrižju ulica Dr. Ante Starčevića i Vinka Rehaka, jučer je upravljajući osobnim automobilom marke Volkswagen, daruvarskih registarskih oznaka, 34-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom.

Sletio je na travnatu površinu i udario u drveni putokaz u vlasništvu Turističke zajednice Grada Pakraca. Nastavio je s vožnjom te ponovno prednjim dijelom vozila udario u zid Češkog doma gdje se i zaustavio.

Nakon toga je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, no policijski su ga službenici ubrzo pronašli. Nesreća se dogodila oko 12,15 sati, a vozaču je izmjereno 2,11 promila alkohola.


Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog, navodi se u izvješću iz PU požeško-slavonske.


Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske.

Zbog kvara na električnim instalacijama jučer se oko 15 sati, u Požegi na Trgu Sv. Trojstva, zapalio osobni automobil marke Volkswagen požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 57-godišnjakinje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI