Ako su im ovakvi treninzi, što tek rade na utakmici? (video)

Trening nogometaša Dobrovca
(FOTO: Screenshot)

26.04.2014. | Mario Barać
Pregleda: 13890

Rijetko pišemo u županijskim trećeligašima, a ovoga puta povod su nogometaši "Dobrovca", vodeće momčadi 3. ŽNL. Razlog nisu toliko njihove dobre igre i rezultati te 8 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani "Graničar" iz Zagrađa s kojim će ove nedjelje u 17 sati u Dobrovcu odigrati derbi kola, nego neobične metode treninga koje priprema trener Marijan Gurdon, a u djelo provode njegovi puleni.



- Dečki su toliko požrtvovani da im ništa nije problem raditi na treningu. U zadnje vrijeme nam dosta pada kiša pa se pripremamo za teške uvjete na terenu, a kad ovo rade na treningu, možete misliti šta su spremni napraviti na utakmici. Ovim metodama momci se "čeliče" i postaju otporniji na ozljede - rekao nam je trener Gurdon, a onda zaključio: - Sve je ovo rezultat fenomenalne atmosfere u ekipi, dečki su prava klapa i vjerujem da ćemo u ovih 6 kola zadržati prednost i osvojiti naslov. To su zaslužili!




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI