RK Požega igra posljednju domaćinsku utakmicu u sezoni

26.04.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2393

Rukometni klub Požega večeras (subota) igra posljednju utakmicu na domaćem parketu u ovoj sezoni. U 19 sati u dvorani Grabrik Požežani će ugostiti ekipu iz Nove Gradiške. Ukoliko pobijede, završit će sezonu kao jedina momčad u 2. HRL sjever bez izgubljene domaćinske utakmice i učvrstit će svoju poziciju viceprvaka pred posljednje kolo kada gostuju u Ivanskoj.

Nogometni klub Slavija će danas u 17 sati u Pleternici ugostiti NK Oriolik iz Oriovca. Slavija je trenutačno na 4. mjestu u 3. HNL istok.

U 1. ŽNL danas će se igrati derbi lige. Vodeći na ljestvici Hajduk ugostit će u Pakracu nogometaše iz drugoplasiranog Buka. Prošlotjedni poraz Hajduka protiv Kaptola pokazao je da Pakračani itekako mogu biti ranjivi pa, iako su favoriti, bit će to svakako zanimljiva utakmica. Počinje u 17 sati, a u isto će vrijeme Kaptolčani ugostiti Požegu u Vetovu.


U nedjeljnim utakmicama 1. ŽNL sastaju se Croatia i Tim osvježenje u Mihaljevcima, Kutjevo će ugostiti Slogu, Mladost će u Pavlovcima ugostiti Papuk, a u Sulkovcima će domaćin tražiti bodove protiv Dinama iz Vidovaca.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI