Predstavljena turistička brošura i Slavonska korpa (foto)

Župan Alojz Tomašević pokazuje brošuru Zlatna Slavonija
(FOTO: Lidija Galić)

24.04.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 12533

Požeško-slavonska županija dobila je svoju prvu brošuru „Zlatna Slavonija“ u kojoj su predstavljeni povijesni, turistički i gospodarski potencijali ovog podneblja.

- Brošura je zasad tiskana u dvije tisuće primjeraka, na tri jezika: hrvatskom, engleskom i njemačkom i vjerujem da je dobar prikaz onoga što možemo ponuditi u našoj županiji. Osim geografske karte, tu je i popis naših gospodarstvenika – pojasnio je župan Alojz Tomašević.




Ujedno je predstavio i „Slavonsku korpu“, gastro suvenir koji nudi proizvode OPG-a i ostalih proizvođača iz naše županije.


- Slavonska korpa je dostupna putem web trgovine i dolazi u osam različitih varijanti. Dostupna je u svakom dijelu Hrvatske, a naručuje se jednim klikom na portalu Slavonski-puti.hr. Cijena korpe je između 150 i 500 kuna, a distribucija je u suradnji s Agroturističkom zadrugom „Klaster kuna“. Prva je korpa prodana prije desetak dana i kupila ju je gospođa koja ima korijene u našoj županiji, a živi u Zagrebu – rekla je Maja Jakobović, direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije.





Dodala je da će ovaj jedinstveni proizvod biti ponuđen na adrese više od dvije tisuće privrednih subjekata uglavnom na području Zagreba.


 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI