Zbog velikog interesa Gerin ¨Vinko¨ opet u Gradskom kazalištu

Gero u kazalištu
(FOTO: Aleksandar Grlić)

10.04.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2860

Za novi film popularnog požeškog redatelja i glumca Hrvoja Podobnika - Gere interes ne jenjava. Nakon uspješne dvostruke premijere, zbog velikog zanimanja publike koja nije stala prve večeri u ograničen prostor Gradskog kazališta, Gero je u suradnji s požeškim kazalištarcima odlučio napraviti još jednu projekciju.



Oni koji još nisu pogledali film "Vinko", sigurno su puno čuli o njemu. Riječ je o iznimno duhovitom i zanimljivom, vrhunski snimljenom i montiranom trash filmu sa životopisnim likovima i nepredvidivom radnjom. Na premijeri se cijelo vrijeme orio smijeh.





- Kazalište je bilo puno na obje projekcije, publika je zadovoljna i slušam uglavnom pozitivne kritike. Drago mi je da su gledatelji dobili ono što žele i što još ima dosta ljudi koji nisu bili u mogućnosti doći na premijeru ili do ulaznice, a žele pogledati film. Radi njih imamo još jednu projekciju, ovog petka u Gradskom kazalištu koje će, nadam se, opet biti puno - rekao nam je Gero koji je nedavno saznao da su njegovi stari filmovi u jakoj konkurenciji ušli na Festival hrvatskog filma i Fifes - festival smijeha u Zagrebu.


Klikni na plakat za uvećani pregled

Vinko će biti prikazan u Gradskom kazalištu Požega sutra (petak, 11. travnja) u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti na blagajni kazališta. Gero kaže kako namjerava nastaviti s projekcijama i u drugim gradovima, a već su dogovorena prikazivanja u Zagrebu i Slavonskom Brodu.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI