LiPa i ¨Lipik¨ doživjeli poraz na domaćem terenu

Rukometaši LiPe
(FOTO: Mario Barać)

09.04.2014. | Mario Barać
Pregleda: 2820

Rukometašice "Lipika" i rukometaši LiPe nisu bili uspješni ovog vikenda.

Lipičanke su na domaćem parketu poražene od "Garešnice" rezutlatom 26:31. Utakmica je do dvije minute prije kraja rezultatski bila neizvjesna, ali bolji rezultat ekipa "Lipika", oslabljena neigranjem Nine Straga, ipak nije mogla ostvariti. U dresu "Lipika" najbolje su odigrale Ivana Kozić s osam i Antea Komljenović sa sedam postignutih golova, a nije pomoglo ni što je na vratima bila dobro raspoložena Tihana Vondrak.

LiPa je doživjela novi poraz u 3. HRL sjever. Može se reći da je poraz od "Čakovca" rezultatom 30:46 očekivan jer se radi o trenutačno drugoplasiranoj ekipi lige. LiPa je rezultatski priključak držala tek prvih 10 minuta nakon kojih gosti odlaze na sedam golova prednosti i poluvrijeme završava rezltatom 14:21. Definitivnu potvrdu pobjede Čakovčani su osigurali već u prve dvije minute nastavka serijom 4:0 da bi na kraju slavili s uvjerljivih plus 16.


Već po pravilu, najefikasniji igrač LiPe u ovoj utakmici bio je Daniel Hlapović koji je postigao 11 golova dok su po pet golova postigli povratnik u ekipu Boban Zdjelarić i Antun Gamberger.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI