Mladi Požege i Kaptola udružuju snage: Rock maraton seli na bazene

Mladi iz udruge PUMA - arhivska fotografija
(FOTO: PUMA/Facebook)

03.04.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 11005

Mladi s područja Kaptola i Požege udružuju snage u organizaciji već legendarnog "Rock maratona". Umjesto dosadašnje lokacije na igralištu u Kaptolu, koncert će se ove godine preseliti na požeške bazene. No, to nije jedina novost.

- Dogovorili smo Brkove, We Come One i Next Time. U pregovorima samo s Alenom Islamovićem. Njega smo odabrali zbog starije populacije kako bi nagradio publiku velikim hitovima Divljih jagoda i Bijelog dugmeta. Dečkima iz We Come One je ovo također povratak. Vjerujem kako će i oni privući puno publike - najavljuje Marijan Crnjac, predsjednik Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koja će 24. lipnja u suradnji s dosadašnjim organizatorom Rock maratona, Udrugom mladih općine Kaptol, biti suorganizator događaja na Gradskom bazenu Požega.

- Rock Maraton je jedan brand, financijski se više ne može pogurati u Kaptolu, a problem nam je i prostor. Prebacit ćemo ga u Požegu dok ne prođe kriza pa ćemo ga onda vratiti nazad u Kaptol. Zajedno smo jači, mi smo u organizaciji već pet-šest godina i znam sve te poslove, a PUMA je marketinški jaka. Svatko ima neke svoje prednosti. Cilj nam je povezivanje i druženje sa što više udruga mladih, povezat ćemo se i s mladima iz Pleternice i cijele županije. Svi koji žele surađivati su dobrodošli. Ovo je samo prva suradnja između naših dviju udruga - kaže nam Alen Novak, predsjednik UMOK-a.


Obje udruge se nadaju kako će bazeni biti pun pogodak. Ulaznice će se prodavati po cijeni 20 kuna.


- Dečki su mi se javili, dogovorili smo se. Vidjeli su da smo jako aktivni i da uvijek dobro odradimo što počnemo. Projekt će koštati 60.000 kuna, planiramo 40.000 kuna pokriti od ulaza, a ostatak uz pomoć sponzora. Koncert će biti na požeškim bazenima jer je to jedina lokacija u gradu koja je ograđena i blizu centra. Požežane očekuje odlična zabava. Brkove smo odabrali kao glavnu atrakciju jer su relativno novi rock bend u usponu. Među mladima su pravi hit - dodao je Marijan Crnjac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI