Garavuše suvereno vladaju našom top listom

Garavuše
(FOTO: Garavuše)

31.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2288

Već tri tjedna zaredom, zahvaljujući vašim glasovima, popularne Kutjevčanke suvereno vladaju glazbenom 034 top listom. Garavuše s pjesmom "Poljubi me" i dalje osvajaju najviše "lajkova" na službenoj Facebook stranici 034portala.



Na drugom je mjestu i ovoga tjedna lipički pjevač i kantautor Saša Đurđević s pjesmom "Optimist", a na treće mjesto su se vratile bučke tamburašice Kćeri ravnice s pjesmom  "Samo uspomene". Ovog tjedna je grupa Posegana na četvrtom mjestu s hitom "Ljubav to smo mi", a na peto mjesto pao je požeški pop-rock pjevač Marko Musil koji pjeva "Bez nje".


Na top listu nije uspio ući prošlotjedni prijedlog, požeški reper Nellak. Ovotjedni prijedlog je požeška HC-punk grupa Hellback s drugim najavnim singlom za album "Dvije lobanje", a pjesma se zove "Milost".




Za svoje favorite na top listi možete glasati na našoj Facebook stranici - ovdje i to na način da "lajkate" fotografiju s imenom pjesme za koju želite glasati. Svoje prijedloge za sljedeći tjedan šaljite nam na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI