Roditelji i učenici posadili čemprese i ruže oko škole (foto)

Sadnja čempresa oko područne škole u Grabarju
(FOTO: OŠ Zdenka Turkovića Kutjevo)

26.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 8106

Nakon objave članka o radnoj akciji mama koje su oslikale zidove područne škole u Rajsavcu, javila nam se učiteljica iz OŠ Zdenka Turkovića Kutjevo, područne škole u Grabarju, koja nas je izvijestila o nedavnoj akciji roditelja u njezinoj školi.











- Imamo 20 učenika podijeljenih u dva razredna odjeljenja. Učenici zajedno s učiteljicama dvaput godišnje pripremaju priredbe i tada roditelji prikupljaju dobrotvorne priloge koji se kasnije troše za  potrebe njihove škole. Oni su već puno toga napravili za školu. Nedavno su se okupili roditelji i napravili akciju sadnje čempresa i ruža u školskom dvorištu. Sve to financirano je iz tih sredstava koja su sami prikupili. Uskoro će se kupiti sadnice pa ćemo opet organizirati akciju i napraviti kamenjar uz školu. Isto tako, bojat će se i preuređivati postojeće ljuljačke, klackalice, klupe, ali i praviti nove. Roditelji su jako složni i jedva čekaju da naprave nešto za dobrobit njihove škole i njihove djece - rekla nam je učiteljica Ana Previšić.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI