Kune se iz Varaždina vratile s novim medaljama i rekordima

SK Kuna Pakrac
(FOTO: A. Winter/Facebook)

21.03.2014. | Mario Barać
Pregleda: 2076

Nove vrijedne uspjehe ostvarili su članovi Streličarskog kluba "Kuna" iz Pakraca na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske koje je održano u Varaždinu, a na kojem je nastupilo 140 natjecatelja.

Streličari "Kune" su potvrdili dominaciju u seniorskoj konkurenciji kategorije tradicionalni luk u kojoj se natjecalo 12 streličara, a Pakračani su osvojili sve tri medalje. Prvo mjesto i naslov prvaka Hrvatske osvojio je Dario Marošević, odmah iza njega plasirao se Tomislav Nemet dok je 3. mjesto i bronačnu medalju osvojio Josip Šebić. Osim pojedinačnih postignuća, ova tri natjecatelja "Kune" su osvojili i ekipni naslov prvaka države s novim hrvatskim rekordom.
Naslov prvaka države, također s novim državnim rekordom je u konkurenciji četiri seniorke, disciplina goli luk, ostvarila Ankica Winter koja je natjecanje završila s rezultatom 460 krugova.

Državna prvakinja je i kadetkinja Marija Marošević koja u disciplini standardni luk bila i jedina natjecateljica.


Od ostalih rezultata treba istaknuti i srebrnu medalju Damira Maroševića u golom luku seniori koji je u konkurenciji 9 streličara osvojio srebro. U najbrojnijoj disciplini seniori - složeni luk, u kojoj su se natjecala čak 23 streličara, 8. mjesto je osvojio Danijel Marošević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI