Sulkovci: Provaljeno u kuću, ukraden medicinski pribor

Policija
(FOTO: ilustracija)

18.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 2962

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je novu provalu u obiteljsku kuću. Tijekom proteklog vikenda nepoznati je počinitelj provalio u kuću 61-godišnjakinje u Sulkovcima nedaleko Pleternice. Ukradena je medicinska oprema manje vrijednosti, a policija traga za počiniteljem.

Velika: Vozio s 2,38 promila

Jučer poslijepodne u Ulici dr. Franje Tuđmana u Velikoj prilikom kontrole prometa zatečen je 48-godišnji vozač Renaulta riječkih registarskih oznaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola (2,38 promila). Budući da je postojala opasnost da će nastaviti činiti prekršaj, smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.


Požega: Vikao na djelatnicu pošte


U poslovnici Hrvatskih pošta u ulici Kamenita vrata u Požegi, jučer oko 16,30 sati 51-godišnjak je vikao na 41-godišnju djelatnicu zbog čega mu slijedi optužni prijedlog, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI