Snimljeni i posljednji preostali kadrovi za film Vinko

Robert Ugrina u filmu Vinko
(FOTO: Screenshot)

16.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5383

Snimljeni su i posljednji kadrovi za film "Vinko" poznatog požeškog redatelja i glumca Hrvoja Podobnika - Gere. Jučerašnje snimanje u Požegi označilo je dovršetak ovog filma na kojemu se dugo radilo i od kojega se također puno očekuje. Svečana premijera ovog filma, u kojemu glume još Dora Tolić i Ksenija Marinković, najavljena je za petak, 28. ožujka u Gradskom kazalištu Požega s početkom u 20 sati.



- Film je već bio gotovo cijeli izmontiran, nedostajalo je još par kratkih scena u kojima se pojavljuje glumac Robert Ugrina. Budući da on nije mogao ranije, sada smo i te scene snimili. Osim u Požegi, film je snimljen na različitim lokacijama na Papuku, u Novom Selu, Vetovu i Ugarcima - rekao nam je Gero koji također najavljuje radionicu dokumentarnog filma u organizaciji njegove udruge Gerger film.


- Radionicu će voditi Damir Čučić, poznati redatelj i scenarist koji je, između ostalog, nagrađen Zlatnom arenom za najbolji film (Pismo ćaći). Radionica će se održavati tijekom tri večeri, 21., 22. i 23. ožujka u bivšem prostoru Glazbene škole, svake večeri u 18 sati. Sudjelovanje je besplatno pa pozivam sve koji žele naučiti o stvaranju dokumentarnog filma, neka dođu - dodaje Gero.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI