Još jedna pobjeda: Požežani bez većih problema protiv Virovitičana

16.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3211

Rukometaši Požege nisu dozvolili iznenađenje sinoć u Grabriku. Odličnom igrom izborili su još jednu pobjedu na domaćem parketu, ovoga puta nad ekipom Viro iz Virovitice, rezultatom 34:29. Požežani su s ova dva boda ostali u igri za vrh tablice.

- Gosti su došli odigrati utakmicu bez imperativa, oni su se već izborili za opstanak u ligi i njima su sada bitni prvenstveno domaćinski susreti, dok mi moramo pobjeđivati ako želimo doći do 1. mjesta. U prvom dijelu malo smo slabije igrali obranu, zato smo na poluvremenu imali samo dva gola prednosti, ali u nastavku utakmice popravili smo taj segment igre te smo došli na sedam golova razlike. Pred kraj su svi igrači dobili priliku i tada su gosti malo smanjili našu prednost - komentirao je Dario Anić, trener Rukometnog kluba Požega.

Anić je pohvalio cijelu momčad za jučerašnju dobru igru, a posebno je istaknuo angažman Ivana Štetića i Ivana Balenovića, koji su pokazali odličnu igru u obrani, te u napadu Marka Nekića, Karla Grgurića i Filipa Galića. U drugom se poluvremenu vratar Daniel Rajič također istaknuo odličnim obranama na golu.


- Sljedećeg vikenda gostujemo u Slatini. Bit će to sasvim sigurno teška utakmica, s obzirom da Slatina ima brzu igru, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati doći do novih bodova - dodaje Anić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI