Još jedna pobjeda: Požežani bez većih problema protiv Virovitičana

16.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3224

Rukometaši Požege nisu dozvolili iznenađenje sinoć u Grabriku. Odličnom igrom izborili su još jednu pobjedu na domaćem parketu, ovoga puta nad ekipom Viro iz Virovitice, rezultatom 34:29. Požežani su s ova dva boda ostali u igri za vrh tablice.

- Gosti su došli odigrati utakmicu bez imperativa, oni su se već izborili za opstanak u ligi i njima su sada bitni prvenstveno domaćinski susreti, dok mi moramo pobjeđivati ako želimo doći do 1. mjesta. U prvom dijelu malo smo slabije igrali obranu, zato smo na poluvremenu imali samo dva gola prednosti, ali u nastavku utakmice popravili smo taj segment igre te smo došli na sedam golova razlike. Pred kraj su svi igrači dobili priliku i tada su gosti malo smanjili našu prednost - komentirao je Dario Anić, trener Rukometnog kluba Požega.

Anić je pohvalio cijelu momčad za jučerašnju dobru igru, a posebno je istaknuo angažman Ivana Štetića i Ivana Balenovića, koji su pokazali odličnu igru u obrani, te u napadu Marka Nekića, Karla Grgurića i Filipa Galića. U drugom se poluvremenu vratar Daniel Rajič također istaknuo odličnim obranama na golu.


- Sljedećeg vikenda gostujemo u Slatini. Bit će to sasvim sigurno teška utakmica, s obzirom da Slatina ima brzu igru, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušati doći do novih bodova - dodaje Anić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI