034TV - Nitko nije savršen - Matej Jaroš

Matej Jaroš u emisiji Nitko nije savršen
(FOTO: Screenshot)

08.03.2014. | 034portal
Pregleda: 7124

Zabavni kviz "Nitko nije savršen" nova je emisija 034TV-a koja će se emitirati na 034portalu. Svakog tjedna ugostit ćemo jednu poznatu osobu iz javnog života Požege i Požeško-slavonske županije, a s vremenom će u kvizu moći sudjelovati i naši čitatelji, dakle svi koji budu izrazili želju. Na kraju svakog mjeseca usporedit ćemo emisije i odgovore naših gostiju, a čitatelji će na našoj Facebook stranici odlučiti o pobjedniku odnosno pobjednici koja će osvojiti nagradu.

Cilj ove emisije nije nikoga kompromitirati niti ispitivati njegovo znanje u pojedinim područjima, nego zabaviti i pokazati kako se tko snalazi u situaciji kada mora nešto odgovoriti na gotovo nemoguće pitanje. A pitanja su zaista često vrlo teška, pa i nemoguća, no "ne znam" nitko ne smije odgovoriti.

Kao što i sam naslov kaže, nitko nije savršen pa tako ni mi. Zbog trenutačnog nedostatka profesionalne televizijske opreme, u prvim pilot epizodama nismo u mogućnosti ponuditi video produkciju na nekoj visokoj razini, ali zato obećavamo dobru zabavu uz našeg prvog gosta, najpopularnijeg požeškog sportaša i jednog od najboljih hrvatskih motocrossera Mateja Jaroša. Pogledajte kako se on snašao u ovom "vrućem" kvizu.





LINK Pogledajte na YouTubeu.

Emisiju realizirali:

Novinarka: Lidija Galić
Snimatelji: Aleksandar Grlić, Mario Nakić, Anđelko Banović
Montaža: Mario Nakić
Najavna špica: Nicollart

Snimano u caffe baru Alibi (A. Kanižlića 5, Požega).

Zabavni kviz "Nitko nije savršen" objavljujemo na 034portalu svake subote u 15 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI