Tibor opet rastura: Prvi na kadetskom prvenstvu Slavonije

Tibor Kakuk
(FOTO: Aleksandar Grlić)

03.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5029

Na Pojedinačnom kadetskom i juniorskom prvenstvu šahovske zajednice Istok (Slavonija i Baranja), održanom proteklog vikenda u Novoj Gradiški, 11-godišnji Požežanin Tibor Kakuk je briljirao sa 7,5 bodova i ujedno osvojio 1. mjesto među kadetima do 11 godina.

- Tiborov uspjeh zapravo i ne iznenađuje s obzirom da se još prošle godine na pojedinačnom držanom prvenstvu plasirao na svjetsko prvenstvo za kadete do 12 godina starosti koje će biti održano u Gruziji - komentirao je Tomislav Hajpek iz GŠK Požega.

Među ostalim kadetima do 11 godina starosti Gradskog šahovskog kluba Požega, značajan uspjeh ostvarili su braća Erik (drugi) i Egon (sedmi) Hajpek te Roko Vlahov osvojivši 8. mjesto. Među mlađim kadetkinjama po prvi put je nastupila Ana Šain koja je osvojila 4 boda.





U konkurenciji kadetkinja do 15 godina starosti Ana Skukan bila je sedma, a Nora Pisker osma. Među starijim kadetima (do 15 godina) Juraj Prevolšek bio je peti, Stjepan Čuljak šesti, a Marko Skukan deseti. Među juniorima (do 19 godina) Ivan Martin Došen osvojio je sedmo mjesto.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI