Posegana opet na vrhu, dva nova prijedloga

TS Posegana i menadžerica Iva Vianello
(FOTO: Anđelko Banović)

03.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3243

Ovoga tjedna se 034 Top 5, glazbena top-lista aktualnih pjesama izvođača s područja Požeško-slavonske županije, nije bitno mijenjala. Tamburaški sastav Posegana uvjerljivo je zadržao vodeću poziciju od prošlog tjedna s pjesmom "Ljubav to smo mi" za koju uskoro očekujemo i videospot.



S trećeg na drugo mjesto popele su se Kćeri ravnice, mlade tamburašice iz Buka sa svojom prvom i još uvijek jedinom pjesmom "Samo uspomene". Na treće su mjesto s drugog pale kutjevačke Garavuše s novom pjesmom "Poljubi me" za koju također uskoro očekujemo videospot. Lipički reper Grozni uspio se zadržati na četvrtom mjestu s "Romantičnom", a među prvih pet ušao je i prošlotjedni prijedlog, požeški house producent Topa s klupskom pjesmom snimljenom za svjetsko tržište "Do It Slow". S top liste ispao je požeški HC/punk band Hellback s najavnim singlom za novi album "Dvije lobanje".


Ovoga tjedna imamo dva zanimljiva prijedloga, a riječ je o dva nova glazbena videospota iz Požege. Prvi je prijedlog ljubavna pop-rock pjesma "Bez nje" Marka Musila, a drugi prijedlog je novi spot tamburaškog sastava Bekrije za pjesmu "100".






Kako glasovati?

Uključite se u kreiranje glazbene top-liste lokalnih izvođača naše županije. Svoje glasove možete dati na Facebook stranici 034portala tako da "lajkate" fotografiju s imenom izvođača i pjesme koja vam se sviđa. Svoje prijedloge za sljedeći tjedan šaljite nam na e-mail [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI