Ekipa Color emajla pobijedila na turniru za Dan grada

MNK Coloremajl
(FOTO: P.S.S.)

02.03.2014. | J. Bešlić/PSS
Pregleda: 3796

Ekipa Coloremajla osvojila je 11. izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira koji se organizira povodom obilježavanja Dana grada. U skupini su igrači Coloremajla ostvarili dvije uvjerljive pobjede rezultatom 7:0 protiv Požeško–slavonske županije i Kaznionice. U odličnoj utakmici u polufinalu su dobili Policijsku upravu požeško–slavonsku rezultatom 2:1. Istim rezultatom su slavili i u finalu protiv ekipe Grada Požege koja je ponovila prošlogodišnji uspjeh i osvojila drugo mjesto.

Oba gola u finalu za Coloremajl postigao je Mato Marčinković. S snjim su u ekipi bili Josip Bertović, Zoran Šubara, Vlatko Papac, Stjepan Crnčan, Mario Jakovac, Vjekoslav Legac, Marijan Solić, Valentin Pranjić, Kristijan Kaprel te vratari Ivan Nikolaš i Hrvoje Šipura.

Finalistima je pehare uručio Tomislav Čabraja, dopredsjednik Požeškog športskog saveza. U utakmici za 3. mjesto Policijska uprava požeško–slavonska ostvarila je uvjerljivu pobjedu rezultatom 6:2 protiv ekipe APP Elektroteam Pismoreklam.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI