Golfom bježao policiji preko polja od Lukača do Ciglenika

Policija - ilustrativna fotografija
(FOTO: Lidija Galić)

26.02.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 8362

Prilikom nadzora prometa na cesti između Kaptola i Kutjeva, kod skretanja za Lukač, jučer poslijepodne policijski su službenici pokušali zaustaviti osobni automobil VW Golf osječkih registracija. Međutim, 38-godišnji vozač Golfa nije ih poslušao, nego je produžio u smjeru Kutjeva i potjera je krenula.

Golf je bježao policiji dalje, kada je na ulazu u Kutjevo skrenuo prema njivama u Ferovcu, zatim prema Kuli i Cigleniku. Ondje se zbog blata na poljskom putu morao zaustaviti, no ni tu se nije predao. Izašao je iz vozila i nastavio bijeg trčeći kroz polje, ali su ga policijski službenici na kraju sustigli.

Kada su ga uhvatili, 38-godišnjak je vrijeđao policajce raznim pogrdnim riječima. Smješten je u posebnu prostoriju policije, a utvrđeno je da je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog, izvijestila je Nikolina Janković, službenica za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI