Igor Horvat: Teška vremena će donijeti i teške odluke

NK Lipik - bivši i novi predsjednik kluba
(FOTO: Mario Barać)

25.02.2014. | Mario Barać
Pregleda: 6412

„Prihvaćam ovu ulogu i zahvaljujem se na povjerenju. Teška su vremena i vjerujte mi, donosit ćemo teške odluke samo u interesu ovog kluba. Od danas će u ovom klubu biti samo istinski ljubitelji nogometa, ovoga kluba i ovoga grada. Molim vas i da budete strpljivi i vrijeme će pokazati svoje i vjerujem da ćemo uskoro pokazati dobre rezultate rada. Moji suradnici i ja ćemo dati sve za ovaj nogometni klub i za Lipik“.

Ovim se riječima obratio Igor Horvat, novoizabrani predsjednik NK „Lipik“ na sinoć održanoj izbornoj skupštini kluba koja je pred 40-ak okupljenih održana u prostorijama Vatrogasnog doma. Na strpljenje je Horvat pozvao i vašeg novinara koji je nakon skupštine zatražio izjavu.

– Molim vas da sačekamo nekoliko dana dok se stvari malo ne poslože – poručio je Horvat.


On je bio jedini kandidat za ovu dužnost na koju je izabran jednoglasno, a uz njega u Upravni odbor imenovani su još Mario Egredžija kao tajnik te članovi Damir Kligl, Darian Husko, Dalibor Viboh, Dean Iličić, Ivan Pleša, Izidor Demartini, Jozo Šugić, Marko Barčan i Mladen Horvat. U Upravni odbor još su bili predloženi Nenad Stojaković, Krešimir Brisinello, Marijan Galko i Saša Vukmanović, ali su se zahvalili na prijedlogu i odbili ga.


U Nadzorni odbor imenovani su Slobodan Katunar, Renato Marinić i Goran Pušćenik.

- Iako je ovo klub koji vjerojatno troši najmanje novaca u 3. ligi, vjerujte da su ti novci za grad Lipik znatan iznos i to grad nosi s teretom. Moram se zahvaliti dosadašnjem predsjedniku i njegovoj ekipi koja je odradila ono što je mogla, a čestitam i novom predsjendiku i Upravi. Oni svi znaju šta ih čeka, a to je muka. Prihodi u proračunu su smanjeni, sponzora nema i sigurno će predsjednik morati donositi odluke koje se nekima neće svidjeti, ali u 89 godina povijesti kluba ovakvih je situacija bilo puno i uvijek se izvlačio iz krize – poručio je gradonačelnik Vinko Kasana.

Okupljenima se obratio i Miroslav Butorac, dosadašnji predsjednik koji je rekao kako je ponosan na odličan rezultat seniorske ekipe, a posebno na rad s mladima jer, kako je rekao, kada je preuzeo klub u njemu je bilo registrirano 57 djece. Danas ih je 130 registriranih plus 15 neregistriranih mališana u nogometnoj igraonici.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI